urnen kristal - Uitvaartwinkel Online
 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Uitvaartwinkel Online

   Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Uitvaartwinkel Online?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Volg uw bestelling
   Nieuw bij Uitvaartwinkel Online
U bent hier:

urnen kristal

Om de nagedachtenis aan een overledene nog persoonlijker te maken lanceert Funeral Products een nieuwe productlijn van kristallen urnen: Premium Bohemian Crystal. Het unieke aan deze urnenlijn is dat de producten worden vervaardigd uit Boheems kristal. Deze wereldberoemde kristalsoort uit Tsjechië heeft eenzelfde schittering als dat van diamant.

De kristallen urnen worden individueel met de hand geblazen door glaskunstenaars. Hierdoor vertoont elke urn zijn eigen unieke karakteristieken zonder dat deze van de basis afwijkt. Daardoor is elke kristallen urn een zeldzaam rijkelijk geslepen kunstwerk. De urnen van Premium Bohemian Crystal zijn voorzien van een glimmende hoogglans. Hierdoor zal de urn in elke ruimte, in combinatie met de ondergrond en het licht, een ander voorkomen hebben.

Funeral Products introduceert 12 nieuwe Premium Bohemian Crystal modellen in sprekende en rustige kleuren, welke ideaal passen in elk interieur. Elk model is te verkrijgen in twee verschillende maten: in de volwassen- en de keepsake variant. De nieuwe kristallen urnen, inclusief productspecificaties, zijn hier al te verkrijgen!