gedenksieraden See You-collectie - Uitvaartwinkel Online
 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Uitvaartwinkel Online

   Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Uitvaartwinkel Online?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Volg uw bestelling
   Nieuw bij Uitvaartwinkel Online
U bent hier:

gedenksieraden See You-collectie

SeeYou Gedenksieraden mogen met recht uniek en stijlvol genoemd worden. Deze sieraden symboliseren het afscheid nemen en het gezien worden van uw dierbare en laten als geen ander zien waarom ze dicht bij het hart gedragen worden.

SeeYou Gedenksieraden zijn uitgevoerd in gerhodineerd zilver voor een duurzame exclusieve uitstraling en gezet met zirkonia.

Met het bijgeleverde trechtertje kan het siaraad met schroefmchaniek op eenvoudige wijze worden gevuld. Uiteraard kunnen wij dit voor u respectvol uitvoeren. Alle sieraden waarvan de as met doorzichtige hars wordt afgedicht zullen door ons worden gevuld. Veelal is dit, op verzoek, mogelijk in uw bijzijn.

De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Het verleden heeft aangetoond dat deze afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden. Wel willen wij u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadigd, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Wij adviseren dan ook om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren.

OMDAT EEN GEDENKSIERAAD OOK MOOI MAG ZIJN.....